Menu Premium
Loading...

Hearthstone: Heroes of Warcraft Hands-On

19/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Blizzard vette games kan maken weten we inmiddels wel. Melle en Steven hebben dan ook voor jullie de tijd genomen om te checken of hun nieuwste game ook een pareltje is. Zij hebben namelijk de nieuwe Heartstone: Heroes of Warcraft mogen spelen. Wat zij van de game vinden kun je zien in deze Hearthstone: Heroes of Warcraft Hands-On.

Blizzard staat naast hun Starcraft-serie misschien nog wel meer bekend om de games die zich in het Warcraft-universum afspelen. Naast een MMORPG en een RTS-game is er al een card-game die zich afspeelt om de vele verhalen en personages van Warcraft. Het is daarom misschien ook niet meer dan vreemd dat ze nu met een digitale variant van een kaartspel komen.

Hearthstone: Heroes of Warcraft is een game die zich kan vergelijken met bijvoorbeeld Magic: The Gathering of Pokémon Trading Card Game. Dit soort games zijn zowel te vinden als fysieke games als digitale games. De game van Blizzard zal gratis te downloaden en te spelen zijn. Net als de meeste free-to-play games heeft de game microtransacties welke jou kunnen helpen om betere kaarten beschikbaar te krijgen.

Of je deze game links moet laten liggen, alleen moet gaan spelen als je een die-hard card-games fan bent of dat je, net als onze eigen Steven, alleen maar een groot fan van de Warcraft-serie hoeft te zijn, vind je uit in deze Hearthstone: Heroes of Warcraft Hands-On. Melle en Steven gaan jou namelijk vertellen wat ze van de game vinden en laten je weten of het ’t waard is om Hearthstone: Heroes of Warcraft te spelen!
Hearthstone: Heroes of Warcraft Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch