Menu Premium
Loading...

Hearthstone Battlegrounds Beta: Auto Chess meets Hearthstone

21/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nieuwe content is niks nieuws voor Hearthstone. De card game is nog steeds extreem populair. Maar de Hearthstone-gamers zouden graag een wat grotere uitbreiding zien. Nou, dan zullen ze het krijgen ook. Sinds 12 november kan iedereen aan de slag met de Hearthstone Battlegrounds open beta, die een Auto Chess mode toegevoegd aan de game. Een succes? Emiel is aan de slag gegaan met de Beta en vertelt aan zowel JJ als aan jouw wat hij er van vond. Kijk, luister en huiver!

Auto Chess in Hearthstone Battlegrounds

Want daar gaat het in deze game mode voornamelijk om. Niet om nieuwe kaarten, niet om nieuwe game mechanics, maar om een compleet nieuwe ervaring. Auto Chess was namelijk nog niet aanwezig in Hearthstone. Nu dus wel door middel van Battlegrounds. En hoe. De hele wereld is aan de slag gegaan met Battlegrounds om te kijken hoe Auto Chess in combinatie met Hearthstone zou werken. Zo ook Emiel. Maar de vraag is: werkt het ook en is het een zinvolle toevoeging?

Hearthstone blijft de standaard zetten

Voor card games wel te verstaan. Want sinds het ontstaan van Hearthstone (11 maart 2014) is de game constant bezig met het verbeteren en updaten van de game om spelers hooked te laten blijven aan de game. En dat lukt ze aardig. Maar na een tijdje begonnen spelers de patronen te herkennen en werd er gevraagd om nieuwe updates voor variatie. Nu komt er dus een grote nieuwe game mode. De concurrentie is, sinds de release van Hearthstone, ook niet mals geworden. Veel spellen hebben geprobeerd het succes van Hearthstone na te bootsen, zonder succes. Tenminste, vergeleken met Hearthstone dan. De game staat niet voor niets nog steeds dagelijks in de top vijf gestreamde games op Twitch. En daar gaat na de komst van deze game mode voorlopig niet veel aan veranderen. Sterker nog: misschien wel toenemen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch