Menu Premium
Loading...

Plantronics 800HS en 400HX Review

03/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat we de afgelopen keer een Sennheiser headset hebben getest en gereviewed. Is het vandaag de beurt aan niet één, maar twee gaming headsets. Beide zijn ze van het merk Plantronics, het gaat hier om de 800HS en 400HX. Beide headsets zijn zowel voor de Xbox als de Playstation te krijgen, alleen met ietwat verschillende namen. Mocht je nog niet eerder van Plantronics hebben gehoord hier nog wat historie. Plantronics is een elektronica bedrijf die audio communicatie apparaten maken voor zowel bedrijven als particulieren. Ze maken producten voor zowel gaming, mobiel gebruik als muziek. Het bedrijf is ontstaan in 1961, zij introduceerde toen de eerste lichtgewicht headset voor piloten.

Is een duurdere headset ook meteen beter?

Er zijn tussen deze twee headsets behoorlijk wat verschillen te vinden. Maar het grote verschil is toch wel de prijs. De ene headset kan je voor maar 50 euro in de winkel halen. De andere is maar liefst 110 euro duurder. Verschillen die er bijvoorbeeld nog meer te vinden zijn is dat de ene draadloos te gebruiken is en ze zeggen dat deze maar liefst 24 uur lang mee gaat. Ze gebruiken allebei verschillende manieren van je zelf kunnen muten. De één heeft daarvoor een knopje aan de kabel en de andere mute zichzelf wanneer je de microfoon omhoog schuift. Veel verschillen tussen de twee headsets dus. Maar is het verschil in prijs daadwerkelijk te merken bij het gebruik? Is de ene steviger dan de ander? Zijn de toegevoegde features de hogere prijs wel waard?

Koos en Kevin zijn met de headsets aan de slag gegaan en hebben ze dus uitvoerig getest. Ook hebben ze zich verdiept in alle extra informatie over deze twee koptelefoons. Dus genoeg kennis vergaard om jullie over de twee koptelefoons te kunnen vertellen. Mocht je op het moment in de markt zijn voor een nieuwe gaming headset, is het zeker handig om dit item even te checken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch