Menu Premium
Loading...

Harry Potter Wizards Unite Review – Avada Kedavra op Pokémon Go?

05/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Flipendo, flipendo! Harry Potter Wizards Unite gaat de strijd aan met Pokemon Go en komt met zijn eigen mobile game. Haal je Ron en Hermelien erbij en ga de strijd aan met vele magische wezens. Gaat deze nieuwe mobile Pikachu omleggen met een Avada Kedavra?

Kan Harry Potter ons in de ban krijgen?

Kan Harry Potter ons in de ban krijgen met dit spel is natuurlijk een belangrijke vraag, of heeft hij daar een Imperio spreuk voor nodig? Heeft Pokemon een Protego spreuk nodig om zichzelf te beschermen tegen deze nieuwe rage? Emiel en JJ gaan het je vertellen. JJ hoefde niet na te blijven bij professor Sneep en kon daardoor op tijd bij deze review aanwezig zijn en Emiel had net een les gedaanteverwisseling gehad maar dat ging niet erg goed want hij ziet er nog precies hetzelfde uit. Samen gaan ze je vertellen of je de straat op moet voor deze mobile game. Want ook jouw straten worden bedolven onder de Dementors! Expecto Patronum!

Hebben we een Amnensia Completa spreuk nodig?

Hebben we na het spelen van Harry Potter Wizards Unite een Amnesia Completa spreuk nodig om het uit ons geheugen te wissen? Je hoort het in deze review. Er is een hoop te doen in deze mobile game en dat kan het soms wat ingewikkeld maken… Want in welk plakboek moet nou wat? En moeten we iets vangen? Of toch Hagrid redden van een pijnlijke dood? Er is soms wat onduidelijkheid in het spel en dat is best wel vervelend. Maar toch kun je een hoop plezier met deze game beleven, en hij is helemaal gratis!

Ga jij aan de slag met je toverstok en ga je met je huiself de straten op? Vergeet niet de gouden snaai te vangen en een bezoekje te brengen aan de wegisweg!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch