Menu Premium
Loading...

Hands-on Starcraft II: Legacy of the Void bèta

02/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bèta van het derde deel in de StarCraft II-trilogie kan al sinds 1 april 2015 gespeeld worden. Boris en Skate hebben dan ook zeker even een kijkje genomen om te zien of het nieuwe deel ook echt de moeite waard is. In deze preview zullen ze jullie meer vertellen over wat de bèta van Legacy of the Void te bieden heeft.

StarCraft II: Legacy of the Void is een stand-alone uitbreidingspakket voor de real-time strategy game Starcraft II: Wings of Liberty. In de singleplayer ben jij Hierarch Artanis, de leider van het machtige Protoss-ras. Jaren geleden is je thuiswereld veroverd door de genadeloze Zerg Swarm. Nu, na een hele lange tijd, heb je eindelijk een machtige vloot van oorlogsschepen weten te bemachtigen en ben je klaar om je wereld terug te veroveren. Alleen jij kan de Protoss herenigen en de duisternis verslaan.

Ben jij nieuwsgierig naar wat Boris en Skate van de bèta vinden en of het wellicht iets voor jou is? Check dan zeker deze hands-on van Starcraft II: Legacy of the Void bèta.

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Blizzard Entertainment
Platforms: PC – Mac
Releasedatum: Q4 2015

Hands-on Starcraft II: Legacy of the Void beta

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch