Menu Premium
Loading...

Hands-On met Spider-Man: De uitsmijter van de Sony persconferentie

20/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos laat nog even op zich wachten, want die zit nog met zijn reet op het strand in Amerika. Jelle en Daan zijn daarentegen alweer een aantal dagen terug op de redactie. De mannen hebben de afgelopen E3 een aantal toffe games mogen checken en sommige zelfs ook kunnen spelen. Van dit laatste willen we natuurlijk uitgebreid horen hoe dit was en eraan toe ging. De komende dagen kun je genieten van een aantal Hands-On items, waarin ze je meenemen in hun speelsessies met een aantal toffe titels. Zoals bijvoorbeeld een Metro Exodus en The Division 2, maar nu eerst: Hands-On met Spider-Man: De uitsmijter van de Sony persconferentie.

Hoe voelt het slingeren door de open wereld?

De eerste game die de mannen aan gaan pakken is de game met maar liefst 36 sequels, Spider-Man. Het was de afsluiter van de Sony persconferentie van dit jaar en is daarmee dus een behoorlijk belangrijke game voor Sony. Veel superhelden fans zitten hierop te wachten en krijgen al plakkerige handjes wanneer ze de titel voorbij horen komen. Maar hoe voelt het nou om door deze ‘grote’ open wereld te slingeren? Dat is natuurlijk de vraag waar iedereen antwoord op wil. Daarnaast is de combat ook nog eens niet geheel onbelangrijk. Daan en Jelle hebben de game gespeeld op de E3 en gaan jullie even haarfijn uitleggen hoe de game in elkaar steekt, afgaande op hetgeen zij hebben gezien/gespeeld natuurlijk.

Spider-Man is niet ver meer van ons verwijderd

Mocht je een update willen hebben over hoe de mannen zich nu voelen na de afgelopen weken, kijk dan zeker even het eerste gedeelte van dit item. Mocht je zeggen van ‘nou nee, laat maar zitten en vertel mij over Spider-Man en zijn web’, klik dan even door naar ongeveer een minuut of twee. De game zelf laat niet lang meer op zich wachten, want de releasedate is namelijk 7 september van dit jaar.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch