Menu Premium
Loading...

Hands-on met Doom 3 BFG Edition

02/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Doom is terug met een grof getitelde remake van niet alleen Doom 3, maar ook de vorige delen én de Resurrection of Evil uitbreiding. Doom fan Dennis is bij Skate aangeschoven voor een hands-on met Doom 3 BFG Edition.

Voor de mensen die onder een steen hebben geleefd; Doom is een serie waarin een mars-kolonie geterroriseerd wordt door demonen nadat de hellepoort is geopend. Jij bent een space-marine en je komt vrolijk aan op de mars-basis voor je eerste werkdag. Net wanneer je begint te wennen aan je nieuwe collega’s beginnen ze ineens als een geflipte zombie je aan te vallen. De hellepoort heeft namelijk op een kiertje gestaan en dat is de duivel niet ontgaan.

Deze first-person shooter staat bij vele bekend als de game dit genre zo populair heeft gemaakt. In Doom zit een gun die de bijnaam ‘big fucking gun’ heeft gekregen en deze remake heeft z’n naam daar aan te danken. De BFG Edition bevat de gehele Doom serie plus de¬†Resurrection of Evil add-on, allemaal opgepoetst en dit keer ook nog eens in 3D. Daarvoor heeft Doom grootvader John Carmack de Oculus Rift, een 3d scherm voor op je hoofd, er bij gehaald zodat je de demonen nu van alle hoeken aan ziet komen. Dus niet de standaard 3D bril, maar een volwaardige virtual reality bril die beloofd nog een extra dimensie aan 3D toe te voegen. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komen er ook nog eens zeven nieuwe levels bij die ontworpen zijn door John Carmack zelf. Word je hier net zo enthousiast van als Dennis en Skate? Kijk dan nu de hands-on met Doom BFG Edition!

Ontwikkelaar:Id Software
Uitgever Bethesda
Platform Xbox 360, PlayStation 3, PC

Hands-on met Doom 3 BFG Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch