Menu Premium
Loading...

Hands-on met de World of Warcraft: Legion bèta

18/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven is afgelopen weekend in zijn eentje teruggekeerd naar Azeroth om de bèta van de nieuwe World of Warcraft uitbreiding, Legion, te checken. Hij vertelt je in deze Hands-on met de World of Warcraft: Legion bèta alles over hoe hij de uitbreiding heeft ervaren en geeft een overzicht van wat je van de uitbreiding kunt verwachten.

Legion zal op 30 augustus 2016 uitkomen en is sinds vorige week van alpha naar bèta status gegaan. De zesde uitbreiding van World of Warcraft komt eraan en het is daarom tijd voor wat eerste stapjes in Legion. Naast nieuwe zones en een verhoogde levelcap van 100 naar 110 brengt Legion ook andere vernieuwingen naar de game, zoals artifact wapens, een vernieuwd pvp-systeem en grafische updates. Steven is er het afgelopen weekend voor je ingedoken en vertelt je alles wat je moet weten over Legion!

Ben je benieuwd naar de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft en wat Steven ervan vindt? Check dan snel deze Hands-on met de World of Warcraft: Legion bèta en laat in de comments weten op welke aspecten van de game jij het meest zit te wachten!

Hands-on met de World of Warcraft: Legion bèta

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch