Menu Premium
Loading...

Hands-on met de nieuwe iPod serie

24/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Haters van Apple opgelet! In deze hands-on met de nieuwe iPod serie gaan kenners Steven en Boris hands-on met, je raadt het al, de nieuwste iPod line-up. Voordat je een boze comment gaat posten hieronder over hoe kut het wel niet is: gelukkig voor jou komt Boris met stevige kritiek op de producten van een merk dat hem heel lief is. Want geef nou toe: hoeveel verschillende iPods zijn er vandaag de dag nou nog écht nodig?

Steven en Boris hebben alle vernieuwde muziekspelers van Apple bij elkaar geraapt en reviewen ze in één keer voor je. Welke is het best? Het zwaarst? Het mooist? En welke iPod past bij welke persoon? Op onder andere deze vragen geven beide heren je beargumenteerde antwoorden in deze uitgebreide hands-on met de nieuwe iPod serie.

De kleinste in Apple haar familie is de iPod shuffle. De gadget is relatief goedkoop en kan zo’n 15 uur lang jouw 2 gig aan muziek afspelen. Daarnaast heeft het geen touchscreen, maar zo’n oude vertrouwde ‘selectiering’ zoals die ook nog op de iPod Classic zit. Steven ontdekt in deze review een briljante functie die jou nooit meer bij jezelf doet afvragen welk nummer je nu aan het luisteren bent, maar er is één onderdeel van de Shuffle waar hij het meest enthousiast over is.

De iPod Nano zit zowel qua prijs als formaat tussen de Shuffle en de Touch in. Deze generatie heeft dezelfde schermverhouding als de populaire iPhone en laat daarbij de stijl van zijn vierkante voorganger volledig los. Het formaat lijkt nu dus meer op de vijfde generatie Nano, maar is nu voorzien van een touchscreen dat zijn intrede deed bij de kleinere zesde generatie. In deze hands-on komt Boris met een duidelijke mening over deze stijlkeuze van fabrikant Apple.

Tot slot is er natuurlijk de iPod Touch die het duurst en het grootst is. Met het scherm van de iPhone 5 en de functionaliteit van de iPhone 4S – op het bellen na dan – lijkt het de ideale portable mediaspeler. Maar of dat ook zo is? Check de hands-on met de nieuwe iPod serie voor het verdict!Hands-on met de nieuwe iPod serie

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch