Menu Premium
Loading...

Hands-on met de Monster DNA Headphones

26/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu ‘de week van Apple’ officieel voorbij is, claimen Boris en Jelle deze woensdag om iets anders dan een slimme telefoon of hip kastje voor bij de televisie te bespreken. Beide heren hebben de afgelopen paar weken een nieuwe koptelefoon getest van old school computerfabrikant Monster en geven jullie op deze muzikale ochtend een keiharde hands-on met de Monster DNA Headphones.

De ‘bedenker’ van deze monsterlijke koptelefoon is de Amerikaanse mediagrootmacht Viacom. Dit overkoepelende medianetwerk heeft onder andere muziekkanaal MTV in haar bezit en voelt zich mede daardoor natuurlijk dichtbij de jeugd van tegenwoordig. Nu muzikale fashionitems die ook best degelijke geluidskwaliteit hebben, zoals SkullCandy voor de kleurrijke mensen en Beats By Dr. Dre voor de rest van de hipsters, helemaal hot zijn in fashionland, kan Viacom het natuurlijk niet over haar met solide goud gevulde hart verkrijgen om niet ook zelf ‘haar’ jeugd te bedienen van al dit hips. Of ze zagen natuurlijk de stapels gedrukte biljetten die Dre en kornuiten met kruiwagens tegelijk hun kluis in reden. Bijna de gehele bevolking in de Kalverstraat op een willekeurige zaterdagochtend loopt namelijk met zo’n paar ‘fashionphones’ en zelfs audiofiel Boris kan niet ontkennen dat ze best goed geluid produceren.

Samen met Jelle gaat hij hands-on met de Monster DNA Headphones om te onderzoeken of deze glimmende koptelefoon, die zo van de nek van de jonge Michael J. Fox gerukt kan zijn, de kwaliteit van de concurrenten overstijgt of dat ook dit accessoire op het niveautje populistisch fashionstatement blijft hangen. Daarnaast heeft deze koptelefoon in ieder geval één feature die zijn collega’s niet hebben. Boris en Jelle voeren een heus wetenschappelijk experiment uit om de limieten van deze nieuwe functie te achterhalen. Check dus snel deze keiharde hands-on met de Monster DNA Headphones en vergeet vooral niet jouw favoriete headset te posten in de comments. Hands-on met de Monster DNA Headphones

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch