Menu Premium
Loading...

Hands-On met Borderlands 2

28/08/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle en Dennis gingen Hands-On met Borderlands 2 op de Gamescom 2012. Jelle en Dennis hebben een presentatie gehad en de game zelf ook gespeeld tijdens de gemebeurs in Keulen.

Na het succes van Borderlands, komen 2K Games en Gearbox Software met het lang verwachte vervolg, Borderlands 2. Tijdens de presentatie op de Gamescom wisten ze ons in ieder geval wel te verassen met een aankondiging van een vijfde personage: De Mechromancer. Deze cyborg heet Gaige, en ze kan een D374-TP (Deathtrap) summonen. Helaas zal Gaige pas een paar weken na de launch speelbaar zijn en zul je haar moeten binnenhalen via DLC.

Ondertussen kun je gelukkig met vier andere characters gaan spelen. De Gunzerker kan met dual-wield gruwelijk veel lood pompen. Siren heeft brute magic skills. We hebben natuurlijk nog de Assassin Zer0 met zijn dodelijke katana en de Commando die met zijn turret dood en verderf zaait.

Deze keer draait het, in Borderlands, niet om de vault waar het in het eerste deel om ging. Nee, in Borderlands 2 gaat het allemaal om Handsome Jack. Hij heeft de macht over Pandora verkregen en het is aan jou om hem van de troon te stoten. Dit kun je zowel in je eentje doen als met z’n vieren tegelijk in de multiplayer.

Net als in Borderlands zal de game draaien op een speciaal aangepaste  Unreal Engine 3. De AI hebben ze echter wel stevig onder handen genomen. Zo zijn er nu bijvoorbeeld heel veel verschillende NPCs die de wereld zullen bewonen en zullen je vijanden nu samenwerken om jou en je maten te vernietigen. Ze zijn nu namelijk “slim” genoeg om te kunnen flanken en om cover op te zoeken als ze gewond zijn.

Jelle en Dennis hebben de game al kunnen spelen en ze vertellen je alles over dit tweede deel in deze Hands-On met Borderlands 2.

Borderlands 2 gepseeld op de Gamescom

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch