Menu Premium
Loading...

Far Cry 3 Hands-On

24/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je dacht dat je gezellig met je vrienden een eiland onveilig ging maken, maar jammer genoeg wordt dat eiland gerund door de krankzinnige Vaas en zijn vrienden. Dus niet veel later hangen je vrienden dood aan een paal en ben je op jezelf aangewezen. Boris en Dennis hebben al wat uurtjes terug gevochten en vertellen je hoe goed dat gelukt is in de Far Cry 3 Hands-On.

In Far Cry deeltje één kwam je al terecht op een tropisch eiland, maar het liet richting het einde toch wat steekjes vallen qua gameplay. Deeltje twee had al veel meer in huis en schoot al lekker weg. Nu is het derde deel onderweg en laat deze nou net het beste van de eerste twee delen combineren. Oh, en dan met een goeie lading krankzinnigheid eroverheen.

Het is overleven geblazen want het eiland wordt niet alleen bewoond door gestoorde stammen, maar ook nog eens door een breed scala aan flora en fauna, die niet altijd het beste met je voor hebben. De ene stam is nog gekker dan de andere. Wordt je niet door één van deze malloten door je flikker geschoten, dan wordt die er al wel afgebeten door één van de tijgers, jaguars, beren, krokodillen en zelfs struisvogels.

Als er dan ook nog eens verschillende planten, bloemen en paddenstoelen zijn die je ergste nachtmerries recht voor je ogen projecteren, dan weet je dat je de verkeerde vakantie hebt geboekt.

Dit resulteert dan wel in hele vette monologen en vette animaties van spacende trips, om je vingers bij af te likken. Weet jij je staande houden op een eiland met maar één wet; de wet van de jungle? Boris en Dennis hebben het in ieder geval geprobeerd door een aantal uur te spelen van de game. Het is tijd dus voor een Far Cry 3 Hands-On.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Far Cry 3 Hands-On

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch