Menu Premium
Loading...

Hands-On Dead Space 3 Co-op

08/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de ruimte hoort niemand je schreeuwen, tenzij je samen met je buddy Dead Space 3 speelt. Je kunt de game natuurlijk ook alleen spelen als je durft. Martin en Jelle zijn daar in ieder geval veel te schijterig voor, dus zijn ze maar met z’n tweeën aan de slag gegaan om veilig en wel de Hands-On Dead Space 3 Co-op door te komen.

Het is dit keer niet alleen jij, je wapen, donkere gangetjes en een shitload aan Necromorphs die het allemaal op jou gemunt hebben. Ditmaal is het een horror-survival game van iets epischere proporties. Zo zijn de omgevingen niet alleen groter, maar ook de ruimtemonsters. Die kun je nu dus met z’n tweetjes afslachten.

Dead Space 3 is echter niet helemaal je standaard co-op. Je hebt namelijk twee personages, Isaac Clarke en John Carver. Met één van de twee gaat het niet zo goed. Hij is namelijk een tikkeltje gek geworden en ziet dingen die er helemaal niet zijn. Wat best vervelend is als je al wordt omringd door Necromorphs. Het vette hieraan is, dat dit ook zo in de co-op meemaakt, en dat kan voor een horror-game hilarische taferelen opleveren.

Alleen als je met John Carver speelt, zie je deze dingen, en de ander is daardoor compleet onwetend wat er allemaal met je gebeurt. Dus als jij dan door je teamoverleg begint te krijsen als een klein meisje, ligt de ander helemaal strak. Maar goed, dit betekent dus ook dat je niet alleen maar dezelfde stukken speelt. Er zijn stukken waarbij je beiden even gescheiden wordt.

Het is net iets epischer, net meer actie, ‘asynchrone gameplay’,  je kunt rollen, rennen en dat allemaal met z’n tweeën. Maar wat vinden Dead Space fan Jelle en Martin er eigenlijk van? Na een goede speelsessie komen ze nu met de Hands-On Dead Space 3 Co-op.

Ontwikkelaar: Visceral Games
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

Hands-On Dead Space 3 Co-op

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch