Menu Premium
Loading...

Hands-on Days Gone: Tactisch zombies afslachten

26/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na heel wat trailers en gameplaybeelden hebben we al een aardig idee kunnen krijgen van wat we kunnen verwachten van de nieuwe zombie game. Er was alleen een klein probleem. Hoe meer we gingen zien van deze game, hoe minder het enthousiasme werd. De releasedatum was zelfs aangekondigd in een pre-persconferentie en was daardoor nergens te bekennen in de grote persconferentie. Nu hebben Jelle en Daan de game, per toeval, kunnen spelen op de beursvloer en waren ze toch enigszins verrast. Of dit een goed of slecht teken is kunnen jullie zien in de Hands-on Days Gone: Tactisch zombies afslachten!

Motorrijden in een post-apocalyptische wereld

De survival action-adventure game is in ontwikkeling bij Bend Studio en wordt uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Hij komt exclusief naar de PlayStation 4 op 22 februari 2019. Het verhaal gaat zich afspelen in een post-apocalyptische wereld, waarbij de Verenigde Staten centraal staan. Nadat er 2 jaar geleden een pandemie was uitgebroken, is alles veranderd. Het deel dat het heeft overleefd is ook nog verder uitgedund door alle gemuteerde zombies, ook wel bekend als de “Freakers”. Deacon St. John is een van de overlevers die alles probeert om zichzelf te redden. Samen met zijn motor kan je de grote open wereld verkennen in een derde persoonsperspectief.

Hoge moeilijkheidsgraad in Days Gone

Dat je moet overleven is wel duidelijk gemaakt in de game, maar dat het ook daadwerkelijk moeilijk is, is een kleine verrassing. In de allereerste trailer zagen we een grote horde aan zombies die bij bosjes neervielen met een paar kogels. Op het eerste gezicht leek het voor de heren allemaal vrij simpel uit te roeien, totdat ze het zelf moest trotseren. Rennen, rennen en nog meer rennen. Samen met molotovcocktails, ontploffingen en kogels moet je een kans van slagen kunnen creëren. Wat vinden jullie van deze tactische lading? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch