Menu Premium
Loading...

Hands-on Assassin’s Creed Odyssey. Ga je voor Sparta of Athene?

23/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Koos laat nog even op zich wachten, want die zit nog met zijn reet op het strand in Amerika. Jelle en Daan zijn daarentegen alweer een aantal dagen terug op de redactie. De mannen hebben de afgelopen E3 een aantal toffe games mogen checken en sommige zelfs ook kunnen spelen. Van dit laatste willen we natuurlijk uitgebreid horen hoe dit was en eraan toe ging. De komende dagen kun je genieten van een aantal Hands-On items, waarin ze je meenemen in hun speelsessies met een aantal toffe titels. Zoals bijvoorbeeld een Metro Exodus en The Division 2, maar nu eerst: Hands-on Assassin’s Creed Odyssey. Ga je voor Sparta of Athene?

Een Assassins RPG

Het grootste verschil in de nieuwe Assassins game zit hem in het maken van keuzes. Waar je bij de voorgaande delen een vast pad bewandelde lijkt dat nu anders te zijn. Je kan aan het begin bijvoorbeeld al kiezen tussen twee hoofdpersonen. Alexios en Kassandra zijn afstammelingen van koning Leonidas en hebben zijn beroemde speer geërfd. Je kan daarnaast je factie kiezen. Het verhaal speelt zich af tijdens de Peloponnesische oorlog in 431 voor Christus. Toen namen verschillende Griekse stadstaten het tegen elkaar op. Help je bijvoorbeeld Sparta of Athene? Ook heb je nu dialoog opties als je bijvoorbeeld met Socrates spreekt. Of deze ook invloed hebben op de wereld is nog niet helemaal duidelijk. Wel weten we dat je meerdere eindes hebt.

Vooralsnog lijkt de game erg sterk op zijn voorganger. Het lijkt er op dat Ubisoft is afgestapt van hun filosofie maar één Assassin’s Creed game in de twee jaar uit te brengen. Die strategie pakte erg goed uit met Assassin’s Creed Origins. Hopelijk wordt Odyssey even goed. Wat vinden jullie van de Griekse setting? Gaan jullie voor Sparta of Athene? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch