Menu Premium
Loading...

Halo Wars 2 Review

21/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Steven zitten er klaar voor! De kale koppen zijn tot glanzend aan toe geschoren, want dit is niet zomaar een review, dit is de Halo Wars 2 Review! De enige echte strategy game in het Halo universum. Een garantie voor succes zou je zeggen, maar daar blijken de meningen van beide heren toch wat over verdeeld.

Strategy games zijn altijd meer een PC ding geweest, zo vinden ook Steven en Boris. Het werkt allemaal wat preciezer waardoor je heel nauwkeurig je snode plannen vorm kunt geven, iets wat mist op een console. Precies bepalen welke units je maakt, hoe je je basis op moet bouwen en zo de perfecte aanval opzetten om je tegenstander compleet te domineren is waar het om draait in strategy games. Mist Halo Wars 2 deze elementen, of zou het ook zomaar een erg goede overgang met simpelere charmes naar de console kunnen zijn? Wat denk je dat de mannen ervan vinden?

Kan Steven de verkouden Boris ietwat temperen in zijn uitlatingen? Of is het juist Boris die met zijn strategie compleet over zijn tegenstander heen dendert? Wie er ook wint, een ding is zeker: ook nu weer zijn de kale koppen niet te stoppen in deze Halo Wars 2 Review!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch