Menu Premium
Loading...

Halo: The Master Chief Collection Review

07/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn de afgelopen tijd al een aantal remakes de revue gepasseerd. Maar Halo: The Master Chief Collection is niet zomaar een remake. Deze collectie brengt bijna alle delen van de Halo-serie naar de Xbox One, geheel geremastered, waarvan sommige stukken zelfs helemaal opnieuw zijn opgebouwd. Pascal en Steven hebben de game(s) gespeeld en gaan je er alles over vertellen.

Een HD-texture hier, wat betere animaties daar en omgevingen die ietsjes voller zijn: je kent het inmiddels wel. Maar toen Steven en Pascal Halo: The Master Chief Collection opstartten, was de game toch van een heel ander kaliber. De Halo-serie is een vrij succesvolle reeks, om het zacht uit te drukken. Dat ze nu met een geremasterde versie komen is misschien ook geen verrassing, maar wat je allemaal met deze editie krijgt is volgens de mannen echt iets speciaals. Alle maps die je kent van de multiplayer uit de Halo-reeks zitten erin.

De campaign van Halo 2 is geheel in een HD-jasje gestoken en je kan vanaf het begin al je favoriete hoofdstuk uit het verhaal kiezen. Je hoeft dus niet meer de gehele singleplayer te spelen om uit te komen bij jouw favoriete deel, want alle hoofdstukken zijn na het installeren stuk voor stuk speelbaar. Wil je nog meer weten? Check dan de Halo: The Master Chief Collection review, waarin de mannen je nog meer vertellen over deze game die op 11 november uitkomt voor de Xbox One.

Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox One

Halo: The Master Chief Collection Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch