Menu Premium
Loading...

Halo: The Master Chief Collection Gamescom 2014 Preview

17/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis en Pascal zijn op zoek naar Quantum Break, maar voordat zij die game vinden, is het eerst tijd voor een andere preview. Voor fans van de serie zit de ultieme collectie eraan te komen. Dennis en Pascal voelen de game alvast aan de tand in de Halo: The Master Chief Collection Gamescom 2014 Preview!

Op de E3 werd de game al aangekondigd, nu is het tijd voor de guys om hem te spelen. De collectie bestaat uit de games Halo 1, 2, 3, 4, en wat leuke extra’s. Al deze delen zijn opgepoetst en zijn speelbaar in een soepele 60 frames per seconde met een resolutie van 1080p. De game bevat voor de multiplayer een shitload aan maps van alle vier de delen; het zijn er gewoon meer dan 100! De knutsel mode The Forge maakt ook zijn terugkeer in deeltje twee, drie en vier. Wanneer je de Halo: The Master Chief Collection binnenhaalt, dan ben je ook meteen de gelukkige bezitter van een uitnodiging voor de multiplayer beta van Halo 5: Guardians, die in december van start zal gaan.

Op twee Halo-delen na, Halo: Reach en Halo: ODST, is deze collectie dus helemaal compleet. Vanaf 11 november kun je met Master Chief lekker de klassieke strijdvelden trotseren op de Xbox One, maar check nu eerst wat Dennis en Pascal ervan vinden in de Halo: The Master Chief Collection Gamescom 2014 Preview!

Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox One
Halo: The Master Chief Collection Gamescom 2014 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch