Menu Premium
Loading...

Halo: Spartan Assault Review

06/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kennen de Halo-franchise natuurlijk het meest van de games op de Xbox-consoles en de PC, maar nu komt er ook een titel naar Windows Phone. De vraag is natuurlijk: Wil je deze game óók spelen? Laat het je uitgebreid vertellen door JJ en Dennis in de Halo: Spartan Assault Review.

Ondertussen hebben de twee heren uitgebreid de tijd gehad om te spelen met Halo: Spartan Assault. Zoals je misschien zult weten, is Dennis blij als een kind met zijn Windows Phone en zou hij niets anders meer willen. Stiekem werd hij nóg blijer toen hij erachter kwam dat Halo: Spartan Assault naar zijn geliefde apparaat zou komen, want naast fan zijn van telefoons met het Windows Phone-besturingssysteem heeft hij minimaal zo’n grote liefde voor Halo. Bij toeval heeft Dennis nét een nieuwe Windows Phone, waarmee hij uitgebreid Halo: Spartan Assault gespeeld heeft.

JJ heeft Halo: Spartan Assault op een groter scherm kunnen spelen, want hij speelde de game op de Windows Surface-tablet. Het zou zomaar kunnen dat hij het jammer vindt dat de Halo: Spartan Assault exclusief voor de Windows-apparaten is, want als JJ de keuze had, zou hij graag een potje spelen op z’n iPad. Jammer JJ, dat kan dus niet. Het zal Dennis een zorg zijn, want hij kan daardoor natuurlijk extra pronken met z’n nieuwe telefoon!

Verder bespreken de heren wat ze nu eigenlijk vinden van het verdienmodel achter veel mobiele games en krijgt JJ het voor elkaar om een overeenkomst te vinden tussen zijn geliefde FIFA-serie en Halo: Spartan Assault. Een voetbalgame en een top-down twinstick-shooter vergelijken? Ja, dat doet ‘ie echt. Natuurlijk is het allerbelangrijkste wat Dennis en JJ van Halo: Spartan Assault vinden en dat zie je in de Halo: Spartan Assault Review!

Ontwikkelaar: Vanguard Games en 343 Industries
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: PC en mobile
Halo: Spartan Assault Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch