Menu Premium
Loading...

Halo: Reach PC Review – Kopen, budgetbak of slopen?

08/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Master Chief Collection op PC is dan eindelijk daar. Op PC komen oude gouden van Halo stuk voor stuk uit. Beginnend met Halo: Reach en eindigend met Halo 4. Skate en Koos (de grote Halo-liefhebber van dit duo), zijn aan de slag gegaan met de PC-versie van Halo: Reach.

Halo: Reach op PC

Als onderdeel dus van de Master Chief Collection die zes games bevat en dus op PC begint met Halo: Reach. Op 14 september 2010 kwam de game uit op Xbox 360. Zoals je van Halo gewend bent is het een first person shooter die zich voornamelijk afspeelt buiten de Aarde. Op de Xbox 360 was de game een hit, en PC-liefhebbers kunnen nu dus ook aan de slag met de game. Is er veel veranderd? Nee. Had je dat mogen verwachten? Nee. Op grafische verbeteringen na is de game nagenoeg hetzelfde. Je gaat natuurlijk niet al te veel veranderingen aanbrengen aan een game die toentertijd zo succesvol was.

Halo: The Master Chief Collection

Het komende jaar (t/m het moment dat Halo: Infinite op de next-gen consoles gereleased zal worden) worden de PC-gamers getrakteerd op oude Halo-games die zijn aangepast en verbeterd zodat ze op PC goed lopen en er ook nog eens fantastische uit zien. Halo: Reach is dus het begin, waarna Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4 ook naar PC komen. Een jaar lang Sinterklaas dus voor de absolute Halo-fans. En dus niet allemaal tegelijkertijd, maar per stuk. Dus je kunt je eerst focussen op een titel voordat je verder gaat met de volgende. Hoe mooi kan het leven zijn.

Naar welke Master Chief Collection-game kijk jij het meeste uit? Ga jij Halo: Reach nog eens spelen? Laat het weten in de comments hieronder en rank de games op volgorde van waarin jij ze het liefst nog eens zou willen spelen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch