Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Halo Infinite Premium Review: ‘Is dit dé first person shooter van het najaar’

15/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn de laatste tijd diep in de huid gekropen van The Master Chief. En dat doen we niet zo maar. Halo Infinite is uitgekomen en JJ en Koos hebben de game van 343 Studios uitgebreid gespeeld. De afgelopen weken kon je al een aantal stukken content over de game zien . Van een Let’s Play, Review in Progress tot een stream van maar liefst vier uur. Er miste echter nog één item. De Review, de eindafrekening. Geen vaag gelul meer, geen fluwelen handschoentjes, maar gewoon het eindoordeel. En dat is precies wat we in deze video gaan doen. We gaan het uitgebreid hebben over Halo Infinite. Over de Singleplayer, de Multiplayer, de verschillende gameplay elementen en natuurlijk het verhaal. Je ziet en hoort het allemaal in de Premium Review van Halo Infinite.

Los gaan als The Master Chief in een open wereld

In Halo Infinite duik je wederom in de huid van de Master Chief. Er is dit keer wel iets flink veranderd, want de story mode is open world. Werkt dat? Tijdens de stream van afgelopen vrijdag kon je een stukje van de open wereld ervaren. Het verhaal gaat een geruime tijd verder waar Halo 5 Guardians gestopt was en je strijdt nog steeds tegen assholes van The Covenant. De nieuwe Halo beschikt (vanzelfsprekend) ook over een multiplayer. Die is Free2Play beschikbaar voor iedere PC of Xbox gamer. Brengt deze combo de Halo-franchise naar een nieuw niveau? Je ziet en hoort het in deze uitgebreide review.

Is de story mode lang genoeg in Halo Infinite

Halo Infinite is op zowel de Xbox One als de Xbox Series X/S speelbaar. En natuurlijk op de PC. Merk je het verschil? En waar zit het hem dan in? Verder is natuurlijk de vraag, nu de multiplayer gratis is of je nog je zuurverdiende centjes moet besteden aan het te kopen van game enkel en alleen voor de story mode? Of is de Game Pass in dat geval een betere deal? Is dit ook een game voor beginners? Gamers zonder kennis van de Halo lore? Je gaat het allemaal zien en horen in de Premium Review van Halo Infinite.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch