Menu Premium
Loading...

Halo 4 Review

01/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Master Chief is ontwaakt uit een diepe slaap en is terug om Covenant-ass te kicken of is er nog meer aan de hand? Zijn de Covenant toch niet de grootste dreiging in het Halo universum? Dennis en Skate gaan eens op onderzoek uit in de Halo 4 Review.

Natuurlijk heb je niet onder een steen geleefd en weet je allang dat er een nieuwe vijand is komen kijken, genaamd de Forerunners. Maar voor de duidelijkheid, dit is een eeuwenoud ras veel geavanceerder dan de mens en zelfs de Covenant. Oh ja, en ze zijn niet vriendelijk. Maar dat is niet het enige nieuwe aan Halo 4, er is namelijk een hele nieuwe studio met de franchise aan de haal gegaan. 343 Industries heeft het aangedurfd om de legendarische serie van Bungie op te pakken en uit te breiden. En voordat alle fanboys gaan schreeuwen dat het uitmelken is, er zijn wel degelijk vernieuwingen ten opzichte van vorige delen gemaakt.

Bijvoorbeeld die nieuwe vijand. Die bestaat uit verschillende units die allemaal een andere tactiek vergen dan de Covenant units. Zo heb je een soort honden die in grote getale op je af komen en alleen iets voelen van een headshot. De iets grotere Forerunners komen met eigen repareer-sondes die alle damage die je doet ongedaan maken. Daar komt natuurlijk nog een heel arsenaal aan nieuwe wapens bij.

Halo zou Halo niet zijn als er ook geen moddervette multiplayer in zou zitten. Gelukkig hebben ze daar bij 343 Industries wel wat van gesnapt, aangezien ze al het één ander voor de multiplayer van vorige Halo delen hebben gefixt. Hier zit dan misschien ook wel de grootste vernieuwing in met de nieuwe Spartan Ops mode. Hierin kun je alleen of met een vriend wekelijks nieuwe levels spelen. Kortom, ben jij een Halo fan, zeg dan je sociale leven maar gedag. Dennis en Skate hebben dat al gedaan, maar wisten nog net een gaatje te vinden voor deze Halo 4 Review.

Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Microsoft
Platform: Xbox 360

Halo 4 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch