Menu Premium
Loading...

Halo 4 Crimson Map Pack Review

09/01/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een maand na de release van Halo 4 verscheen al de eerste Map Pack voor de game. Of deze DLC daadwerkelijk je zuurverdiende geld waard is, gaan Skate en JJ je vertellen in de Halo 4 Crimson Map Pack Review.

De Crimson Map Pack bestaat uit drie nieuwe multiplayer maps, acht achievements en één nieuwe game mode. De drie maps die je tot je beschikking krijgt zijn: Wreckage, Harvest en Shatter. Wreckage is een asymmetrische map in een vernielde omgeving. Harvest ligt in een bouwplaats van een stad. Je kunt in deze map zowel de hoogte als de diepte in. Shatter is de grootste map van de drie en zit vol met voertuigen. De map is daarom vooral geschikt voor grootse veldslagen.

De nieuw toegevoegde game mode heet Extraction. In deze mode kun je op een aantal plaatsen in de map een beacon plaatsen. Je zult je beacon wel goed moeten verdedigen, want anders kan de tegenstander er zomaar met de punten vandoor gaan.

Er ontstond wat ophef na de release van de DLC, omdat Season Pass bezitters de nieuwe maps niet binnen konden halen. Het was op de dag van de release alleen mogelijk om de Crimson DLC voor harde pegels te downloaden. De mensen die de Season Pass van Halo 4 hadden gekocht waren boos om het feit dat zij hadden betaald voor DLC en er nog niet bij konden. Daar bleef het niet bij. Gelukkig pakte Microsoft dit snel op.

Vervolgens kwamen er aardig wat berichten binnen van personen die de Crimson Map Pack aan het spelen waren en zonder reden een ban kregen. Iets minder dan 200 Halo 4 spelers hadden hier last van. Inmiddels heeft 343 Industries zijn excuses aangeboden en is het probleem opgelost.

Of Skate en JJ nog tegen problemen aan zijn gelopen of dat ze niks hebben aan te merken op de DLC, hoor je in de Halo 4 Crimson Map Pack Review.

Ontwikkelaar: 343 Industries
Uitgever: Microsoft Studios
Platform: Xbox 360

Halo 4 Crimson Map Pack Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch