Menu Premium
Loading...

Hades Re-Review: “Is deze game iets voor niet-rogue-like fans?”

21/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam bij ons Hades aan het licht. Eerst werd ie geadviseerd door Kevin’s Keuze om vervolgens op velen oudejaarslijstjes van Gamekings presentatoren te eindigen. Na ongeveer een jaar is de game nu ook verkrijgbaar op de PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series X|S. Abonnees van Xbox Game Pass kunnen sowieso hun geluk niet op, want de game is verkrijgbaar via de service.

Zoals je misschien wel hebt gezien hebben Koos en Jelle zich reuze vermaakt met de Hades Let’s Play van ongeveer een week geleden. De twee heren schuiven dan ook aan bij Daan om hun ervaringen te delen met de community om te zien of deze game ook iets is voor de niet-rogue-like fans.

Wat moet je doen in Hades?

Het is de bedoeling voor Zagreus om de onderwereld te verlaten. Dit doet hij door zich een baan te vechten door random kamers. De speler weet daardoor dus niet van te voren weet wat hij of zij aan zal treffen. Dit maakt het goed voorbereiden van jouw karakter belangrijk. Hoe verder je komt in een kamer, hoe groter je verlies bij het doodgaan. De speler krijgt namelijk gifts en verdiensten bij het afronden van een kamer. Mocht de speler er in slagen de kamer te overleven dan behoudt hij zijn spullen en progressie. Gaat hij dood dan verliest hij zijn spullen en progressie en ben je terug bij af. Lekker dan…

Geen next-gen upgrade

Had je gehoopt op next gen goodies? Sorry, maar dan heb je pech. Ondanks dat de game aanzienlijk later naar de Xbox en PlayStation is gekomen, hoef je niets te extra’s te verwachten op het audiovisuele gebied (of game gebied, for that matter). Maak je echter geen zorgen, Hades is een game waarbij dit absoluut geen gemis is.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch