Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

.hack//G.U. Last Recode Review: Sterker dan vroeger

Kevin van Wonderen Blammo Gamekings
Google Plus Kevin van Wonderen
Google Plus Richard 'Skate' Simon
30/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De remakes en remasters vliegen je vandaag de dag om de oren. Uitgevers en ontwikkelaars zitten, ondanks de huidige hoogconjunctuur, nog altijd krap bij kas. Zodoende gaat men op zoek naar manieren om snel en veel geld te verdienen. Het opnieuw uitbrengen van oude games is daar een goed voorbeeld van. De opgepoetste graphics en warme nostalgische herinneringen maken dat mensen vaak toch geneigd zijn toe te happen. De community der gamers is in de meeste gevallen niet al te positief over remasters en remakes. Gelukkig zijn er remakes die wel in goede aarde vallen. Skate en Kevin zijn aan de slag gegaan met .hack//G.U. Last Recode en bespreken in deze review hun bevindingen. Check nu de .hack//G.U. Last Recode Review: Sterker dan vroeger!

Een sterke remaster voor de PS4 en pc?

.hack//G.U. kwam aan het begin van deze eeuw uit voor de PlayStation 2. De toffe combat en eigen stijl maakten dat deze game als een culthit werd gezien. Uitgever Bandai Namco heeft 11 jaar na de initiële release besloten deze titel van een flink likje next generation verf te voorzien en opnieuw uit te brengen. Kevin en Skate zijn uitgebreid aan de slag gegaan met de game. Beide heren zijn over het algemeen te spreken over het spel van ontwikkelaar CyberConnect2 (origineel). Overigens is het niet zo dat deze game helemaal geen nieuwe content biedt. Aan deze nieuwbakken remaster is een heel nieuw hoofdstuk toegevoegd, wat de hardcore fans ontzettend blij zal maken.

Zijn jullie bereid .hack//G.U. Last Recode een kans te geven? Hebben jullie in 2006 wellicht het origineel aangeraakt? Zo ja, hoe kijk je terug op je ervaringen destijds? Laat je horen in de comments onder deze .hack//G.U. Last Recode Review: Sterker dan vroeger!

Loading...
 • hunterrnl

  *Hebben jullie in 2006 wellicht het origineel aangeraakt?*

  Had het wel gewild. Alleen de 3 games zijn nooit in Europa uitgekomen voor de PS2….

 • Sylmaron

  Ik ken de serie niet maar zou interessant kunnen zijn. Ben wel weer toe aan wat Jrpg.

 • Laurens!-_-!

  Destijds wel .hack/Infection en sowieso Mutation gecheckt. En vond de games super tof. Wat ook best toen uniek was en nu nog steeds is, dat je, je save game kon mee nemen van het eerste deel naar het 2e, naar het 3e en 4e. Mass Effect is één van de weinige games die dit tegenwoordig ook nog doet.

  Skate noemt trouwens dan ook (voor mij) tussendoor nog een klassieker. Zone Of The Enders. Volgens mij was Hideo Kojima wel van plan om met een nieuw deel te komen, uiteindelijk niet gebeurd. Misschien dat de titel gewoon niet groot genoeg was voor de uitgever?

 • Aron van Horik

  Is het verhaal een beetje gelijk aan sword art online?

 • Aron van Horik

  Lijkt een beetje op sword art online

  • hunterrnl

   Dit is ouder als sword art. Het is eerder andersom 😉

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord