Menu Premium
Loading...

Gwent: The Witcher Card Game Closed Beta hands-on

17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Witcher fans, opgelet! Ben jij iemand die uren is kwijtgeraakt aan de populaire mini-game in The Witcher 3? Of ben jij iemand die niet snel genoeg door de Gwent quests heen kon komen? Als je bij de laatste hoort, dan is deze hands-on wellicht niets voor jou. Maar voor alle Gwent fans hier, check deze Gwent: The Witcher Card Game Closed Beta hands-on!

David en Skate wisten een code te bemachtigen voor de Closed Beta van Gwent: The Witcher Card Game. Zoals de meesten wel weten, is The Witcher 3 een game waar de heren ontzettend veel uurtjes in hebben gestopt. En Gwent is daar zeker een onderdeel van. Voor de mensen die niet bekend zijn met het spel, hier volgt een korte uitleg. Gwent is een kaartspel, waarin je 1 tegen 1, het hoogste puntenaantal moet hebben in 3 rondes. Deze punten krijg je door character cards neer te leggen die hun eigen waarde hebben, uiteraard heb je ook veel effect kaarten waarmee je je eigen puntenaantal een boost kan geven of juist punten kan afnemen van je tegenstander. Heel erg ingewikkeld zijn de basics niet, maar goeie tactieken ontwikkelen, vergt wel iets meer tijd en geduld.

Wanneer de volledige game uitkomt is helaas nog niet bekend, maar je kan je nog wel inschrijven voor de Closed Beta en wie weet krijg je nog een code. Ze laten namelijk nog steeds mensen toe in etappes. Wat David en Skate van deze kaartgame vinden, kun je in ieder geval zien in deze Gwent: The Witcher Card Game Closed Beta hands-on!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch