Menu Premium
Loading...

Guilty Pleasures: “Welke games schamen wij ons stiekem voor?”

11/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Candycrush, Wordfeud, Sudoku’s, The Sims, Freddy Fish en Lego Eiland 2. Ik noem maar even een paar games op die je misschien wel heel graag speelt, maar je misschien toch een beetje voor schaamt. Een guilty pleasure zo noemen we dat dan. Voor welke games schamen Koos, Daan en JJ zich stiekem wel een beetje?

JJ is een hitsige huismoeder

JJ speelt graag Candycrush en ook Wordfeud trouwens. Als een huismoedertje zit hij in de trein lekker te puzzelen en te scrabbelen. En dat vind hij heerlijk! Maar schaamt hij zich er eigenlijk ook een beetje voor? En zijn er meer games die een guilty pleasure voor hem zijn? Z’n andere guilty pleasure compenseert in elk geval weer met wat mannelijk gehalte.

Koos speelt een game die alles fout deed

Star Wars Battlefront 2… Een game die letterlijk alles fout wist te doen. De game deed alles wat god verboden had met pay-to-win, lootboxes en nog meer waar we wel een beetje van moeten huilen. Waarom speelt Koos het dan zo graag!? Is hij dan zo’n Star Wars fan dat hij alles waar hij zo’n hekel aan heeft totaal negeert? En vind hij zelf dat hij zich een beetje moet schamen voor deze guilty pleasure?

Daan zit lekker te Simsen

Huisje, boompje, beestje. Is dat stiekem alles waar Daan naar verlangt? Hij kan zijn vertier altijd vinden in The Sims! Maar wat vind hij dan zo leuk? Lekker een droomhuis bouwen? Of toch liever een gezin starten, een carrière maken en dan een prachtige bruiloft geven voor alle Sims in de buurt? Of compenseert hij deze guilty pleasure met stoere verhalen over Sims verdrinken in het zwembad? Kijk snel de video om erachter te komen.

Wat zijn jullie guilty pleasures? Welke games schamen jullie je stiekem wel een beetje voor? Laat het ons weten in de comments en je hoeft je nergens voor te schamen. Oke, soms wel een beetje.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch