Menu Premium
Loading...

Guardians of The Galaxy: Voor nerds of fucking wreed?

06/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week kunnen we dan eindelijk naar de bioscoop om Guardians of The Galaxy te checken, maar voordat Guardians of the Galaxy werd verfilmd was er een comic. Omdat de film nu bijna in premi√®re gaat, vinden Dennis Mons en Melle dit het uitgelezen moment om even stil te staan bij de stripboeken. Ben jij nog op zoek naar een wrede comic? Dan ben je hier aan het juiste adres, want Melle en Dennis Mons vertellen je alles over de serie. Zie het allemaal in ‘Guardians of The Galaxy: Voor nerds of fucking wreed?’!

Er is niets mis met een beetje nerd zijn, want iedereen is het wel een beetje. Comics werden ook altijd gezien als iets dat voor nerds is, maar tegenwoordig leest jan en alleman ze. In 1969 lag de allereerste Guardians of The Galaxy comic in de schappen. De comic verdween een tijdje van de radar, om vervolgens in 2008 een grote comeback te maken. De vernieuwde versie van Guardians of The Galaxy bevat een heel nieuw team, maar het verhaal bleef wel in zekere zin hetzelfde. Net als de strips uit 1969 draaide het ook ditmaal om een groep superhelden waaronder Star-Lord, Rocket Raccoon en Groot die samenwerken om het universum te beschermen.

Ondertussen zijn er al heel wat delen in de serie uitgekomen en Dennis Mons vertelt je vandaag met Melle of de comic een beetje de moeite waard is. Ook hebben de heren het geluk gehad om de film al te kunnen bekijken en laten je dan ook weten of de film een beetje gelijk staat aan de comics met dezelfde naam. De grote vraag is natuurlijk: is Guardians of The Galaxy voor nerds of fucking wreed? Je hoort hier het antwoord.

20140806_guardians_Splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch