Menu Premium
Loading...

Guardians of the Galaxy – Kopen, budgetbak of slopen?

06/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De films rond Guardians of the Galaxy deden het meer dan goed in de cinema. Logisch dus dat er game rond deze franchise werd gebouwd. En die game is sinds een week uit. Waardoor jij als Star-Lord kunt rond lopen in een nieuw avontuur in Guardians of the Galaxy universum. Square Enix is de uitgever van de titel. En dat is wel risky, want zij waren ook verantwoordelijk voor The Avengers. En dat was allerminst een succes. Huey en Koos zijn met de game aan de slag gegaan en geven hier hun oordeel. Het is dus tijd voor de review van Marvel’s Guardians of The Galaxy. Is het vet geworden? Casual of toch best wel pittig en uitdagend? Hoe is de endgame? Spelen de twee dit langer dan Marvel’s Avengers?

Hoe is het verhaal en de humor uitgewerkt?

In de review checken we de verschillende elementen van de game. De heren babbelen over de gameplay, de graphics en de story. Want wat maakt de game goed? Of juist middelmatig of slecht? En op welke console hebben ze het gespeeld? Op de next-gen console of misschien zelfs via de cloud op de Nintendo Switch? Wat ook mogelijk is. Hoe is gameplay van de game? Knalt en vecht het lekker weg, of valt dat vies tegen. En hoe heeft men het verhaal uitgewerkt? is het een meeslepend avontuur of wat losse cutscenes? En hoe zit het met de humor? Die vol in de films zit. Is dat goed uitgewerkt?

Guardians of the Galaxy review – Kopen, budgetbak of slopen?

Verder hebben we het over de timing van de game. Waar begint het verhaal? Ga je net zoals in de film, verschillende planeten langs? Of is de game toch meer gefocust op één planeet? Lijkt het verhaal ook een beetje op de films? Of staat het er echt volledig los van. Over dit en nog veel meer hebben we het in de review van Marvel’s Guardians of The Galaxy

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch