Menu Premium
Loading...

Guardians of The Galaxy E3 2021 preview: ‘Een filmgame maken is lastig’

18/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je hebt het idee vast wel eens gehad toen je een film zat te kijken; zo van: “Dit is goed, hier moeten ze een game van maken”. Een idee wat al vaker boven is komen drijven, helemaal bij game makers. Denk aan de Spiderman en Batman games. Of Marvel’s Avengers. Helaas gaat het vaak qua kwaliteit mis. Een game van een film maken, is niet eenvoudig. En dus hielden Koos en Daan hun hart vast toen The Guardians of The Galaxy The Game op de E3 2021 werd gepresenteerd. Tijd voor diezelfde Koos en Daan om de getoonde beeld te gaan bespreken. Want hoe moeilijk is het om een goede game van een film te maken? En is dat hier gelukt?

Guardians of The Galaxy E3 2021 preview: je moet het nailen

Guardians of The Galaxy is een grappige film. Er zijn meerdere hoofd characters die allemaal hun eigen stijl hebben. En de Guardians gaan – in de film – als team aan de slag om shit te fixen. Dus: hoe ga je dat vertalen naar een videogame? Je moet een flink goede AI hebben die ook nog eens heel grappig is en als team samen kan werken om de spirit van de film te capturen. En dat is – eerlijk gezegd – an sich al een behoorlijke klus. Daarnaast wil je ook nog een mooie game maken, die fijn speelt met een lekker verhaal. Je ziet al waar we heen gaan, toch?

Te veel hooi op je vork

Je neemt veel hooi op je vork als je alles wat we hiervoor hebben genoemd, wil nailen. En daardoor maak je het jezelf van tevoren vrij lastig. Het is echter alsnog niet onmogelijk om van een film een goede videogame te maken. De vraag is alleen: geldt dit ook voor Guardians of The Galaxy the game? Koos en Daan gaan uitgebreid in op deze game in de bovenstaande Guardians of The Galaxy E3 2021 preview.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch