Menu Premium
Loading...

GTFO discussie: de conclusies na een maand Early Access

10/01/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTFO is inmiddels precies een maand in Early Access speelbaar op Steam en Koos, Skate en Jelle zijn er mee aan de slag gegaan. Disclaimer: zie dit niet als een review, simpelweg omdat de game nog niet uit is en de kans redelijk groot is dat er nog wat aanpassingen gedaan zullen worden voordat de game op PC echt gereleased zal worden. Zie het dus als discussie waarin de voorlopige conclusies van de drie heren worden besproken.

GTFO

Is een 4 player action/horror cooperative first-person shooter voor de hardcore gamers onder ons. De gamers die op zoek zijn naar een echte uitdaging. In deze game speel je met vrienden als gevangenen. Het is de bedoeling dat jij in een ‘underground complex’ probeert om artifacts te vinden en te verzamelen. En de rode loper wordt natuurlijk niet zomaar voor je neergelegd. Het complex zit namelijk vol met monsters. En dus heb je wapens en gereedschap nodig om deze artifacts te verzamelen. Want met vuisten ga je in deze game niet ver komen. Dat is een ding dat zeker is.

Het team is belangrijk

Denk aan games als Evolve, Team Fortress, Left 4 Dead en ga zo maar door. Games waar je in je eentje ook niet heel ver gaat komen. Je doel is niet alleen om de artifacts te vinden, maar ook om te ontsnappen en niet dood te gaan. Vanzelfsprekend zou je zeggen. De sfeer, muziek, monsters en gameplay werken allemaal samen om de ervaring zo moeilijk en angstaanjagend mogelijk te maken. Maar de vraag is of dat in Early Access al is terug te zien? Gaat deze game een succes worden of ligt de game al snel bij het kerkhof aan games die hetzelfde idee en principe hadden maar niet slaagden? In deze zeer vroege review/discussie van GTFO kom je daar achter.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch