Menu Premium
Loading...

GTA V next-gen Review – Kopen, budgetbak of slopen?

23/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is inmiddels al meer dan 10 jaar geleden dat GTA V werd aangekondigd. En nu, een decennium later, zijn we nog steeds niet klaar met de game. Er is namelijk opnieuw een nieuwe versie uitgekomen. Dit maal de next-gen versie voor de PS5 en Xbox Series X/S. JJ was de enige op de redactie die de game nog noot gespeeld had. Geen geduld tien jaar terug. Inmiddels heeft hij dat wel en wilde hij weten of de magie van de game ook nu nog overeind bleef. Hoe was zijn ervaring? Is het een kleine tien jaar later nog steeds vet om te spelen? Wat is er allemaal geupdate in deze update? Is GTA Online aangepakt? En wat kost het? Bijvoorbeeld als je de PS4 of Xbox One-versie al hebt? is het dan kopen, budgetbak of slopen? Je ziet en hoort het allemaal in de review van GTA V next-gen.

De GTA V next-gen review

Met de vele open wereld games van de afgelopen tijd, kun je legitiem de vraag stellen of er nog plek is voor een bijna tien jaar oude game. Kan het spel de tand des tijds doorstaan? En hoe is de boel verbeterd op de Xbox Series X en de PS5? Wat de kost de game en kan je als bezitter van de ‘oude’ versie de upgrade gratis binnen halen? En gaat dit de laatste GTA 5 review ooit zijn? Of pakt Rockstar de PS6 ook nog even mee…

Kopen, budgetbak of slopen

Verder willen we natuurlijk weten wat JJ zijn ervaring was? De man is nog wel een GTA 5 noob. Zag hij de grandeur van de single player mode? Hoe voelde het om voor het eerst met Michael, Trevor en Franklin te spelen? gaf het dezelfde kick als bij de spelers van origineel in 2013? Past het verhaal nog in deze tijd? Je gaat het allemaal zien en horen in de review van GTA V next gen. Wordt het kopen, budgetbak of slopen?

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch