Menu Premium
Loading...

GTA V Los Angeles trip dagboek

03/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en Dennis zijn speciaal voor de nieuwe Gamekings-aflevering van maandag 7 oktober naar Los Angeles of beter gezegd Los Santos gevlogen. Ze gaan natuurlijk niet zomaar naar de andere kant van de grote plas. Wat ze precies in L.A. gingen doen en wat ze daar hebben mee gemaakt, kun je zien in deze ‘GTA V Los Angeles trip dagboek’.

De meeste van jullie zullen wel weten dat de wereld van GTA V, Los Santos, gebaseerd is op het bijna altijd zonnige Los Angeles. Uiteraard wisten Dennis en Boris dit ook. Ze zijn dan ook met z’n tweeën op pad geweest om uit te vinden of dit echt het geval is. Dit doen ze natuurlijk niet alleen, want ze nemen je mee langs allemaal bekende plekken.

Door middel van dit dagboek laten Boris en Dennis jou dus zien wat ze allemaal hebben gedaan tijdens hun zoektocht naar de gelijkenis van één van de grootste gamewerelden tot nu toe en een hele vette stad in Amerika. L.A. staat vooral bekend om Hollywood, maar heeft nog veel meer vette plekken. Ze komen onder andere langs het altijd zonnige Venice Beach en de Griffith Observatory. Dit zijn uiteraard niet de enige plaatsen die zij hebben bezocht tijdens deze vette trip.

Hoe groot de gelijkenis is tussen Los Santos en Los Angeles, kun je zien in de Gamekings-aflevering van maandag 7 oktober om 22.30 op MTV. Je kunt natuurlijk nu ook alvast een sneak preview krijgen door te kijken naar de GTA V Los Angeles trip dagboek.

GTA V Los Angeles trip dagboek

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch