Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

GTA Trilogy – The Definitive Edition Premium Review: “Kansloos”

16/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag een nieuwe review voor je klaar staan. En niet zomaar eentje. Het is er een van een trilogie van bijna 20 jaar oud. Een beest van de Trilogy. Een trilogie ook die geschiedenis schreef. Die er voor zorgde dat Boris en JJ (nog meer) van games gingen houden. GTA The Trilogy, want daar hebben we het over, is opnieuw uitgekomen als Definitive Edition. En dus kun je aan de slag met GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas. Drie maal pure singleplayer actie. Wat gaan de drie remasters ons brengen? Brengt het vernieuwing? Of is het alleen grafisch allemaal wat opgepoetst? Je hoort en ziet het in de Premium review.

Brengt GTA: The Trilogy – The Definitive Edition genoeg vernieuwing?

GTA: The Trilogy kent dus drie games. Het betreft de eerste drie GTA-games die in 3D werden gemaakt. We hebben het over GTA III, Vice City en San Andreas. DeĀ Definitive Edition maakt gebruikt van een nieuwe engine. Namelijk de Unreal Engine 4. Maar kun je dat ook zien? Maken de games ook echt gebruik van de mogelijkheden van deze nieuwe engine? Of is het meer een gemakzuchtige port. En hoe is de story verder, voelt het even episch als vroeger?

Voegt dit wat toe aan het origineel?

GTA III is de oudste game van de serie. Hoe ziet dat er nu uit. Heeft men het nog naar de huidige tijd weten te trekken? En kun je nu wel zwemmen? Hoe zijn de missies verder? Exact dezelfde content of heeft men aanpassingen gemaakt? Is de missie Wrong Side of the Tracks in San Andreas nog steeds zo lastig? Of hebben ze dat nu wat gemakkelijker gemaakt. Dit is ook de eerste keer dat de Trilogy op de Switch komt. Hoe bevalt het daarop? Hoe ziet het eruit? Je ziet het allemaal in de Premium review vanĀ GTA: The Trilogy – The Definitive Edition.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch