Menu Premium
Loading...

GTA The Trilogy Netflix Review: Kopen, budgetbak of slopen?

01/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een dik jaar geleden kwam GTA: The Trilogy uit voor de consoles. Je kon als speler aan de slag met de parels GTA 3, GTA Vice City en GTA San Andreas. Drie maal pure singleplayer actie van hoge kwaliteit. Nu, dat van die kwaliteit, dat klopte als je over het verleden sprak. Maar de remasters waren een drama. Zo erg zelfs dat we ons afvroegen of er überhaupt wel ‘ge-remastered’ was? Had een medewerker niet gewoon even op vrijdagavond even snel de oude game op schijf gebrand? Dat drama is dus nu ook speelbaar als je een abonnement hebt op Netflix. Moet je dat willen? Of komt de Trilogy hier beter tot zijn recht? Jasper en JJ bespreken het in de GTA The Trilogy Netflix review.

GTA The Trilogy review: Gamen op Netflix

GTA: The Trilogy kent dus drie games. Het betreft de eerste drie GTA-games die in 3D werden gemaakt. We hebben het over GTA III, Vice City en San Andreas. De Definitive Edition maakt gebruikt van een nieuwe engine. Namelijk de Unreal Engine 4. Maar laten we eerlijk zijn, dat kon je er nauwelijks aan afzien. De gemakzuchtige port oogde ouderwets en flets. Er zaten nogal wat bugs in en de gameplay voelde archaïsch aan. Wordt dat beter nu je de game ook op de mobiele telefoon kunt spelen?

De eerste grote game op de Amerikaanse service

Netflix heeft de ambitie om ook op gamesgebied met de grote jongens mee te kunnen doen. De komst van GTA Trilogy op de service is de grootste move in die richting tot nu toe. Iedereen die een Netflix abonnement bezit, kan vanaf nu de drie games spelen. Op of via de mobiele telefoon. Hoe werkt dat en is het resultaat op de mobiele telefoon beter? Is deze versie dan misschien echt de ‘definitive one’? Je krijgt het antwoord op deze vraag in deze video.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch