Menu Premium
Loading...

GTA Online Update met I’m Not A Hipster

03/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Pascal hebben hun skinny jeans aangetrokken en hun lelijkste dierenmaskers opgezet om jou alles te vertellen over de GTA Online Update I’m Not A Hipster. In deze update zitten onder andere nieuwe hipster outfits, retro en ‘groene’ auto’s, dierenmaskers, nieuwe missies en natuurlijk een truck met zes wielen die benzine slurpt. Want niks is meer ecologisch, groen en hipster dan een truck die één op vier rijdt. Dit en nog veel meer zit in deze nieuwe update voor GTA Online. Ben jij nou benieuwd of Skate en Pascal hier hard op gaan of dat ze het al tof vonden voordat het cool was? Check het dan allemaal in deze nieuwste GTA Online Update met I’m Not A Hipster.

In deze update van GTA Online is er een hoop nieuws toegevoegd. In eerste instantie leek het een kleine update te worden, maar het tegendeel werd bewezen door Rockstar. Er zitten bakken aan nieuwe auto’s, maskers, kleren en haarstijlen in. Noem het maar op, het zit allemaal in deze update. Hoe groot en vol deze update ook is, het bevat nog steeds niet de langverwachte Heists uitbreiding. Rockstar had aangegeven dat wij Heist rond deze tijd konden verwachten en nog steeds is ‘ie er niet. Helaas duurt de ontwikkeling van de Heists update langer dan Rockstar dacht. Toch is I’m Not A Hipster een leuke update met een hoop content waar je nog lang zoet mee zal zijn.

Rockstar heeft op de E3 aangekondigd dat GTA 5 ook naar de next-gen en PC zal komen. De kans is behoorlijk groot dat de game net zoals op de PlayStation 3 en Xbox 360 een groot succes gaat worden. Voor het allemaal zover is, hebben wij eerst nog even deze moddervette nieuwe GTA Online update voor jou. Dus check snel hierboven wat Pascal en Skate ervan vonden.
20140703_GTASplash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch