Menu Premium
Loading...

GTA Online Update met Capture en Deathmatch

22/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Grand Theft Auto V, de beste game van dit jaar volgens velen. Zoals je ongetwijfeld niet is voorbij gegaan, bevat de game ook GTA Online. Deze online versie van Los Santos doet niet onder voor de singleplayer variant. Sterker nog, alles wat er in de singleplayer mogelijk is, kun je ook gezellig met je maten online doen. Het is zelfs zo dat je in GTA Online ietsje meer kunt dan in de geweldige stad van de singleplayer. Rockstar is gebrand met GTA Online aan tonen dat ze een hele toffe online ervaring kunnen bieden. Skate en Pascal, die dag in dag uit met hun posse eropuit trekken in Los Santos, kijken of de game steeds beter wordt na alle updates. Je hoort het van ze in deze GTA Online Update met Capture en Deathmatch.

Rockstar houdt zich in ieder geval aan de belofte van de vele updates, want aan de lopende band worden updates toegevoegd aan deze online wereld. Zo zijn er in de tussentijd nieuwe voertuigen, mooie pakjes voor je online character en verschillende online gamemodi toegevoegd. Je krijgt ook nog een select aantal missies voorgeschoteld die je samen met jouw maten kunt gaan uitvoeren. Dit is Skate en Pascal uiteraard niet voorbij gegaan.

Skate en Pascal zijn regelmatig bezig in de online wereld van Los Santos. Daarom zijn zij de aangewezen personen om alle updates goed te belichten in deze GTA Online Update met Capture en Deathmatch. Drop ook jouw mening en ervaringen met GTA Online in de comments.
GTA Online Update met Capture en Deathmatch

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch