Menu Premium
Loading...

GTA Online: Cunning Stunts Update

17/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

GTA Online krijgt om de zoveel maanden een update. Dit keer worden er vette tracks in Los Santos geplaatst om tegen andere online spelers te kunnen racen. In deze GTA Online: Cunning Stunts Update vertellen Skate en Pascal jou wat ze van deze nieuwe update in GTA Online vinden!

Cunning Stunts is sinds 12 juli te spelen en is dus nu al vol aan de gang. Op de map van GTA Online staan nu fucking veel icoontjes waar je zo’n race kunt starten. De update bevat 16 tracks waar spelers helemaal op los kunnen gaan. Van ramps en kurkentrekkers tot loopings en epische jumps over de gigantische wolkenkrabbers van Los Santos. Verder heeft Rockstar ook nog Premium Races toegevoegd. Het is de bedoeling dat je $20,000 inlegt en de winnaar van die Premium Race wint alle money. Van 12 tot 18 juli zijn de eerste Premium Races beschikbaar en je kan deelnemen door op Legion Square in de cirkel te gaan staan.

Naast deze epische content komt Rockstar met nóg een feature. Je kunt namelijk zelf zo’n track customizen. De zogeheten Stunt Race Creator is 2 augustus beschikbaar. Tot die tijd worden er nog meer props en wagens toegevoegd.

Ben je benieuwd wat Skate en Pascal van deze nieuwe GTA Online update vonden? Je ziet het in deze GTA Online: Cunning Stunts Update en deel je mening in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch