Menu Premium
Loading...

Grid retrospective: “de vibe van de Grid games is fantastisch”

09/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er komt een nieuwe GRID en JJ is hyped. Naast een gewone review gaat hij ook eens samen met jou terug in de tijd. Want het is namelijk al een tijdje geleden dat de laatste game uit de race-serie werd uitgebracht. Met een nieuwe game op komst is het tijd om eens terug te kijken op de GRID-games uit het verleden. Sit back and enjoy deze trip down memory lane met JJ!

Race Driver: GRID

Sinds 19 april 2007 kunnen mensen al aan de slag met Race Driver: GRID. Toentertijd werd de game uitgebracht op de PlayStation 3, Xbox 360, PC en Nintendo DS. Op zo’n beetje elk denkbaar platform kon je aan de slag met de game van Codemasters. De game bestaat uit 43 auto’s waarmee je kan racen. Daarnaast had je natuurlijk ook de instant replay functie, een functie die bij Codemasters-gamers welbekend zal zijn. Onder meer Formule 1 en andere games van Codemasters zijn in bezit van deze functie. Hiermee kun je, wanneer je een fout hebt gemaakt of gewoon een paar seconden terug wil, gewoon terugspoelen naar een bepaald moment in de race. Je kunt zelf instellen hoe vaak je dit wil doen. Een van de dingen die JJ is bijgebleven. Maar er zijn er nog veel meer, zo zal hij in het item vertellen.

Nu eindelijk weer een nieuwe

De laatste tijd is Codemasters namelijk voornamelijk bezig met zijn eigen Formule 1-serie. De game vergt blijkbaar zoveel aandacht dat het lastig blijkt te zijn om een nieuwe game uit te brengen. Met de nieuwe GRID, die op 11 oktober 2019 gereleased zal worden, komt er dus eindelijk een reboot van de race-serie. En JJ is er klaar voor!

Wat zijn jouw mooiste herinneringen aan de GRID-serie? Kijk jij uit naar de nieuwe GRID die binnenkort uitkomt? Wat zijn jouw verwachtingen van de reboot die deze week uitkomt? Laat het weten in de comments hieronder en laat zien hoeveel zin je wel of niet hebt in de reboot van GRID.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch