Menu Premium
Loading...

Grid Legends Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

05/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat maakt een race game nu echt vet? Zijn het de open wereld elementen? Is het echt puur de wagens? Het veranderen van de mogelijkheden van je auto? De turbo en snelle actie? Het grafische realisme? Of totaal wat anders? Je gaat in deze review zien wat Grid Legends allemaal aan boord heeft. En meemaken hoe belangrijk smaak is bij het bepalen of dit spel iets voor je is. Want er is keuze. Je kunt ook Forza Horizon 5, F1 2022 of GT7 halen? JJ kan als geen ander uitleggen wat bij je past. En dat doet hij met twee brillen. Geloof je het niet? Check dan snel de review van Grid Legends. Met de hoofdvraag: Kopen, budgetbak of slopen?

Wat maakt Grid Legends uniek?

Wat maakt Grid Legends nu echt anders dan een GT7 of een Forza? Hoort de game thuis in het lijstje van top race games? JJ is fan van de serie, maar hoogtepunt lang wel bij de eerste delen. Is dit eindelijk een ouderwetse Grid? En raden we je het aan om te kopen? En dat alles met behulp dus van twee brillen.

Kopen, budgetbak of slopen?

Verder willen we weten hoe de game inhoudelijk in elkaar steekt. Welke modes zitten erin? Is de story mode leuk om te spelen en voegen de fmv’s wat toe? Wil je Grid Legends op elke console spelen? Of is next gen echt beter? En kun je het beter alleen spelen als je een diehard race nerd ben met de beste race gear? Of kun je het ook prima spelen met een controller? JJ legt het allemaal uit. Met behulp van twee brillen. Gaat hij deze game aanraden of belandt het in de sloop… Of is het beter dat je wacht tot de titel in de budgetbak ligt. Je gaat het allemaal horen en zien in de review van Grid Legends.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch