Menu Premium
Loading...

GRID 2 trip

01/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat hebben Pascal en Skate het toch goed vandaag. Lekker weer, op trip naar het exotische Huizen om daar ook nog eens verwend te worden met karten, een barbecue en GRID 2. Nou ja, Skate dan wat minder, want die is zoals altijd te laat aanwezig, waardoor hij de overheerlijke barbecue heeft moeten missen. Daar was Skate naar eigen zeggen toch veel te ziek voor. Bovendien komt hij om te karten en om de langverwachte opvolger van Race Driver GRID te checken tijdens deze GRID 2 trip.

Race Driver: GRID zorgde voor een hoop vernieuwing binnen het race-genre. Het was een mix tussen arcade en realisme. Waar je bij Gran Turismo nog geen deukje in je auto kan rijden, kon je bij Race Driver: GRID je hele auto aan flarden scheuren. Dit was in 2008.

Nu is het 2013 en komt eindelijk deel twee uit. Voor de snelle rekenaars: we hebben vijf jaar moeten wachten op het vervolg. Een erg lange periode om een vervolg te realiseren, zou je zeggen. We hebben dan ook genoeg voorbeelden gezien waarbij het pijnlijk duidelijk werd dat zo‘n lange ontwikkeling niet altijd een game ten goede komt. Hopelijk is dit voor GRID 2 niet het geval.

Na de overheerlijke barbecue en een aantal rondjes met de karts onder onze kont konden we aan de slag op een aantal pods om deze gruwelijke race-game te checken. Het was weliswaar nog een preview versie, maar Pascal en Skate hebben het lang genoeg kunnen spelen om jou het een en ander over deze nieuwe titel te vertellen.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch