Menu Premium
Loading...

Grid 2 en racegames

09/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gamewereld blijft altijd veranderen, net zoals de voorkeur van de spelers. Door veranderingen in games toe te passen, worden nieuwe gamers aangetrokken en hopelijk zoveel mogelijk van de huidige gamebase te behouden. Het racegenre is daar heer en meester in. Was ooit Gran Turismo nog helemaal het einde, daar is nu een Forza voor in de plaats gekomen. De nadruk lag altijd op de race ervaring, maar recentelijk wordt almaar meer duidelijk dat vooral de graphics het toppunt zijn van het sleutelwerk van de ontwikkelaars. Iets waar volgens JJ en Steven wat aan gedaan moet worden. Alles over autoporno, brandend rubber, AI en meer zie je in deze special over Grid 2 en racegames.

Als jij graag racegames speelt, dan is het je waarschijnlijk zelf ook wel opgevallen dat vernieuwing niet in het woordenboek van de ontwikkelaars staat. Als het bij de racegame zelf in eerste instantie niet opvalt, dan wordt het vaak nog duidelijker met de DLC. Eigenlijk betaal je vaak voor dezelfde game met wat betere graphics. “Wil jij iets extra’s in jouw racegame? Hier, krijg jij een supermooie nieuwe auto.” Toch blijven veel gamers daar in trappen.

Volgens Steven en JJ de hoogste tijd om wat meer te verwachten van een racegame. Spanning, hard werk en als beloning die mooie auto. De graphics moeten het kersje op de taart worden en niet de taart zelf zijn. De Grid-serie richt zich echt op de rij-ervaring en komt nu met een nieuw deel: Grid 2. Tijd voor een terugblik op de in-game racewereld, maar vooral ook een vooruitblik op de nieuwe generatie consoles en hoe deze om zouden moeten gaan met racegames. Ben jij ook helemaal ‘into’ racegames? Check dande special over Grid 2 en racegames.

Grid 2 en racegames

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch