Menu Premium
Loading...

GreedFall Review: Kopen, budgetbak of slopen?

14/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jelle kwam pas een paar weken geleden erachter wat voor game dit is, maar Daan en Skate hadden de game al wel op hun lijstje staan. Vanaf 10 september is GreedFall dan eindelijk speelbaar en dus is het moment daar om een review op te nemen. Skate en Daan hebben inmiddels uren in de game zitten en gaan je vertellen in welke van de drie categorieën deze game hoort.

Vindt een geneesmiddel voor The Old World in GreedFall

De focus van de game is het vinden van een geneesmiddel. The Old World, zoals de wereld heet, heeft last van een plaag. Volgens veel mensen is deze ziekte en deze plaag niet geneesbaar, maar daar ben jij het natuurlijk niet mee eens. Tegen beter weten in ga jij op zoek naar een geneesmiddel om de wereld te redden. Het geneesmiddel is aanwezig op een eiland genaamd Teer Fradee. De Malichor plague, zoals de plaag heet, is hier nog niet en dat is natuurlijk opmerkelijk genoeg. Daar zal dus vast een geneesmiddel zijn waarmee de plaag gestopt kan worden.

Teer Fradee

Dit is waar het spel en het verhaal in de game zich afspeelt. Op dit eiland moet dus een oplossing gevonden worden voor de plaag. Het is natuurlijk niet zo simpel als naar dat eiland toegaan, even het geneesmiddel opzoeken, weer vertrekken en vervolgens even de wereld redden. Als het zo makkelijk zou zijn, is de game natuurlijk geen uitdaging. Naast het geneesmiddel is er op het eiland natuurlijk veel meer te vinden. Rijkdommen, magie en vijanden. Aan de speler om zich langs deze hindernissen te manoeuvreren en het geneesmiddel te vinden.

Heb jij interesse in deze game? Als je de game al gespeeld heb, wat is je opgevallen en wat voor ervaringen heb je met deze game gehad? Wat vindt je van de stijl en het verhaal dat de game met zich meebrengt?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch