Menu Premium
Loading...

Gray Zone Warfare: Early Access Review

11/05/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een mysterieuze gebeurtenis op een fictief Zuidoost-Aziatisch eiland is het hele gebied onder internationale quarantaine geplaatst. Vrijwel de gehele burgerbevolking wordt door de Verenigde Naties geĆ«vacueerd en drie PMC’s (Private Military Company) krijgen van hun raadselachtige cliĆ«nten de opdracht om de regio te verkennen, de geheimen ervan te onthullen en alles wat nog maar een beetje waarde vertegenwoordigd in veiligheid te brengen. Zie hier het verhaal achter Gray Zone Warfare, een tactical open wereld FPS waarin maximaal gefocust wordt op realisme. Oftewel one shot kills, geen vijanden die blind op je afremmen en realistische vuurgevechten. De game is nu een week uit als Early Access en inmiddels al een bescheiden hit op Steam en Twitch. Boris en Koos, die wel van een pittig vuurgevecht houden, stortten zich onmiddellijk op het spel. Ze vertellen hun ervaringen in de Gray Zone Warfare Early Access review.

Gray Zone Warfare Early Access review: Het antwoord op Escape from Tarkov?

Gray Zone Warfare is een antwoord op de hit die Escape from Tarkov heet. Veel gamers zijn klaar met games als Call of Duty, die hen geen echt ‘oorlogsgevoel’ geven. Ze willen de spanning van de bloedlinke vuurgevechten voelen. Dat je de vijand niet goed ziet, dat je veelal maar op goed geluk ‘supressive fire’ legt om jezelf een betere schuilplaats te kunnen bieden. De tactiek die je als team moet gebruiken om een vuurhaard uit te schakelen. Dat soort werk wordt door een grote groep mensen erg tof gevonden. Met Gray Zone Warfare zouden ze zichzelf in een nieuwe omgeving kunnen storten.

Is de game in deze staat zijn geld waard?

Boris en Koos zijn meer van Battlefield dan Call of Duty. Oftewel, oorlog moet wel ietwat echt aanvoelen voor hen. Daarom zijn zij de aangewezen personen om dit spel te testen. En ja, het is Early Access, dus de game is nog niet af. maar ze vragen er ook geld voor en dus is een review van dat wat er nu is, gerechtvaardigd. Want is het spel in deze staat het al waard om geld in te steken of kun je beter nog even wachten? Het antwoord krijg je in deze video.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch