Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V Review

16/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover! Nog nooit is de hype voor een game zo ontzettend groot geweest. Het is tegenwoordig moeilijk om iemand te vinden die nog nooit gehoord heeft van Grand Theft Auto. Nog maar een paar uurtjes voordat GTA V in je console verdwijnt en menig mens zich ziek meldt op werk of school. Toch zul je nog even moeten wachten voor je een kluizenaar wordt, want Boris en Steven hebben de Grand Theft Auto V Review voor je klaarstaan!

GTA is een franchise met een rijke historie en er is vrijwel niemand op deze aardbol te vinden die de game niet kent. Voor de individuen die niet bekend zijn met het principe van GTA: Je kruipt in de huid van een personage en wordt gedropt in een grote open wereld, die je kan beschrijven als je persoonlijke speeltuin. Grand Theft Auto wordt door sommige dan ook wel het schoolvoorbeeld van sandbox-games genoemd. Lange tijd was deze succesvolle formule van GTA hetzelfde gebleven, totdat Rockstar in november 2011 het baanbrekende Grand Theft Auto V aankondigde.

Grand Theft Auto V doorbreekt namelijk de standaardformule die Rockstar ons jarenlang voorgeschoteld heeft. Zo speel je namelijk niet met één personage, maar met drie personages: Franklin, Trevor en Michael, waartussen je te allen tijde kan switchen. De stad waarin de game zich afspeelt is wederom Los Santos, de virtuele invulling van Los Angeles. De stad kennen we al van het eerdere GTA: San Andreas, maar dit keer uitgebreider en met een ongekende hoeveelheid content aan platteland, kleine dorpjes, rivieren, meren, woestijnen en nog veel meer.

Kan je ook niet langer wachten op de game en begin je al te stuiteren van spanning en sensatie? Om het wachten te verzachten zitten Boris en Steven voor je klaar in deze extra lange review van Grand Theft Auto V!

Ontwikkelaar: Rockstar
Uitgever: Rockstar
Platform: PlayStation 3, Xbox 360

Grand Theft Auto V Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch