Menu Premium
Loading...

Grand Theft Auto V – 1 jaar later

02/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een aardig tijdje geleden dat we de current-gen versie Grand Theft Auto V voorgeschoteld kregen van Rockstar. De Xbox 360 en PlayStation 3-versies kwamen natuurlijk al in 2013 uit, maar in ‘Grand Theft Auto V – 1 jaar later’ blikken we terug op het jaar dat GTA V op de PlayStation 4, Xbox One en de PC heeft doorgemaakt.

Skate en Vasco, twee fanatieke GTA-spelers, nemen de game eens goed onder loep en zetten het allemaal voor je op een rijtje. Zeker Vasco is een groot fan van de GTA V en dan met name van de Heists, waar hij inmiddels al heel wat uurtjes in heeft zitten. Ook Skate blijft de game er af en toe bij pakken, maar hij speelt liever de singleplayer van de game. Stiekem blijft hij hopen dat Rockstar ooit nog eens met nieuwe singleplayer content komt, zoals bij Grand Theft Auto IV het geval was.

Benieuwd wat deze heren een jaartje later van de PlayStation 4, Xbox One en PC-versies van GTA V vinden? Dat hoor je in dit item!

Ontwikkelaar: Rockstar North
Uitgever: Rockstar Games
Platforms: Xbox 360, PlayStation 3 (17 september 2013), Xbox One, PlayStation 4 (18 november 2014) en PC (14 april 2015)

 

Grand Theft Auto V - 1 jaar later

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch