Menu Premium
Loading...

Gran Turismo Sport Beta Review

23/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

We moesten er en jaartje of drie op wachten, maar dan hebben we ook wat. Namelijk een beta van de nieuwe Gran Turismo, GT Sports. Koos is een groot GT-fan en ook JJ heeft volop met de vorige delen gereden. Na lang, heel lang wachten, was er dan eindelijk weer een teken van leven van deze serie en konden beide heren met de racer aan de slag. Tenminste, dat was de bedoeling…

Moeilijk te verkrijgen beta keys

Want zo soepel ging het bemachtigen van een key voor de beta niet. Er waren er namelijk geen aan de pers beschikbaar gesteld. En dus moesten we bij Gamekings hopen dat onze inschrijvingen resulteerden in keys. En dat deed het (anders was er geen item geweest). Weliswaar eentje, maar dat is genoeg om te kunnen racen.

eSports & online multiplayer

GT Sports is een volwaardige GT-game, maar focust zich dit keer niet op het verzamelen van 17365388 auto’s. Alles draait nu om esports en competitief racen tegen elkaar. En deze beta dus ook. Niks gewoon lekker onbekommerd een deel van de game checken, maar kwalificeren en dan in de avond een race. Hoe beviel deze opzet? Is de nieuwe aanpak verfrissend of verlangen we naar de oude GT? En hoe reed het? Je ziet in deze special over de beta van GT Sports.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch