Menu Premium
Loading...

Gran Turismo 6 Review

10/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je van veel auto’s houdt, echt heel veel auto’s, dan ben je bij Gran Turismo 6 aan het goede adres. Met maar liefst twaalfhonderd verschillende auto’s is dit toch wel de game waar je even naar moet kijken als je graag met auto’s bezig bent. Boris en Melle hebben de game gespeeld en gekeken naar de verschillen met de voorganger, Gran Turismo 5. Dat er veel nieuwe auto’s in deze game zitten is niet zo gek, maar dat zelfs de sterrenhemel realistisch is, dat is toch wel opvallend. Wat Boris en Melle hiervan vinden, zie je in deze Gran Turismo 6 review.

Gran Turismo staat er natuurlijk al jaren om bekend dat de auto’s in de game enorm realistisch zijn. Alle texturen van zowel de buiten als de binnenkant zijn precies gemaakt zoals ze in het echt ook zijn. Als je dit vervolgens voor twaalfhonderd auto’s moet doen, dan begrijp je wel dat dit nogal wat tijd in beslag neemt. In het verleden is daarom ook gebleken dat de release van een Gran Turismo game vaak heel veel vertraging op liep en dat fans altijd lang op de game moesten wachten.

Bij de Polyphony Digital studio wisten ze natuurlijk dat ze rond de tijd van de PlayStation 4 toch echt wel met hun titel moesten komen. Als ze nog een jaar meer de tijd hadden genomen om de game te maken, missen ze misschien veel fans die al zijn overgestapt naar de PlayStation 4. Deze Gran Turismo is nog voor de PlayStation 3, dus welk grafisch geweld we over een aantal jaar kunnen verwachten blijft spannend!

Ontwikkelaar: Polyphony Digital
Uitgever: Sony
Platform: PlayStation 3
Gran Turismo 6 Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch