Menu Premium
Loading...

Gran Turismo 6 Preview

05/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd om jullie een voorproefje te geven van een van de grootste race-games op het moment. Gran Turismo is een franchise die in de afgelopen jaren een hele grote community heeft opgebouwd. Het is daarom ook niet zo gek dat dit het zoveelste deel uit de serie is. Heel veel mensen zitten te wachten op deze racegame, want het is alweer zo’n drie jaar geleden dat er een Gran Turismo-game werd uitgebracht. JJ en Skate gaan daarom alvast vooruitblikken naar de nieuwe Gran Turismo-titel in deze Gran Turismo 6 Preview.

Het is de laatste tijd een gevecht tussen de twee grootste race-games van het moment. Gran Turismo is natuurlijk het kindje van de PlayStation en een echte system-seller. Aan de andere kant is dat ook het geval bij Xbox met hun Forza Motorsport-serie. Gran Turismo staat erom bekend dat autoliefhebbers er helemaal wild van worden. Auto’s zijn enorm realistisch gemaakt en bevatten heel veel polygonen, waardoor alles er gelikt uitziet. Ook zeggen veel fans dat de besturing van de auto’s in deze game realistisch is, meer dan bij Forza Motorsports. Skate en JJ vragen zich echter af of de game niet alleen maar mooie plaatjes bevat en of dit ten koste gaat van de gameplay.

De game komt pas op 6 december in de winkels te liggen, dus het is nog even wachten op de review. Benieuwd naar wat JJ en Skate te vertellen hebben in deze preview of Gran Turismo 6? Klik dan snel op die play-knop en bekijk de video.

Ontwikkelaar: Polyphony Digital
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 3

Gran Turismo 6 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch