Menu Premium
Loading...

Graham Bromley en Lee Roberts over GRID 2

04/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen woensdag kon je al zien hoe Pascal en Skate over het asfalt gleden in hun super snelle karts. Maar naast een paar rondjes op de kartbaan en een overheerlijke barbecue, waren ze daar natuurlijk om GRID 2, het vervolg op Race Driver: GRID, te checken. Na de game te hebben mogen checken, mocht Pascal alles vragen aan Graham Bromley en Lee Roberts over GRID 2.

Het is alweer vijf jaar geleden dat de Race Driver: GRID uitkwam voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een hele toffe racer die realisme combineerde met brute actie en arcade. Een verademing tussen titels als Gran Turismo en Forza Motorsport. De game wordt overigens nog steeds gespeeld door velen op de servers van Microsoft, maar die gamers zijn natuurlijk wel een keertje toe aan iets nieuws.

Tussen het karten en het gamen door hebben Pascal en Skate een presentatie gekregen van Graham Bromley, lead designer van GRID 2, en Lee Roberts, senior gamedesigner van Racenet. Ze vertelden dat ze wisten wat ze in handen hadden met het eerste deel en dat ze de spelers absoluut niet wilden teleurstellen met dit tweede deel. Er lag nogal wat druk op hun schouders. Wat ze proberen met het tweede deel is het creƫren en behouden van een levendige community waarin wekelijkse wedstrijden en competities worden georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om rivaliteiten aan te gaan onderling, zodat je elkaars kont kunt schoppen op het wereldwijde web. Wat ze nog meer in petto voor je hebben, probeert Pascal voor je los te krijgen bij hen in dit interview.

Graham Bromley en Lee Roberts over GRID 2

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch